10 spørsmål med Ron Howard

en. Din nye film, I hjertet av havet , åpnes i desember. Hva trakk du til denne sanne historien?

Jeg har alltid vært fascinert av seafaring eventyr, men denne kraftige, følelsesmessige overlevelseshistorien er også opprinnelseshistorien til Moby dick . Dette er den virkelige hendelsen som inspirerte herman melville. Historien er engrossing På så mange forskjellige nivåer.

2. Har det noen gang følt at du hadde tatt på den store hvite hval selv ?

Det var definitivt en av de mest logistisk kompliserte og fysisk utfordrende filmene jeg har gjort. Men det var også spennende å ha et fysisk eventyr mens du lagde en film. Utfordringen med å skape verden og hvalen i en historisk autentisk Og kinematisk kraftig måte lånt på hver filmopplevelse jeg har hatt. Det er en film jeg tror ikke jeg kunne ha taklet selv for et tiår siden.

3. Du har laget mange forskjellige filmer i løpet av årene. Blir det enklere?

Dette er min 23rd spillefilm, men hvert prosjekt er mer eller mindre som å starte fra bunnen av. Du har et annet sett med problemer og forskjellige talenter du vil forme og ta i bruk i historien.

4. Du skjøt dette på Kanariøyene. Må du reise langt hjemmefra for en god historie?

10 spørsmål med Ron Howard image 0

Det handler ikke om et bestemt sted. Det handler om en spennende kombinasjon av tegn og historie som jeg tror skal være en interessant og spennende reise for publikum. Med den rette historien, som kunne finne sted inne på kontoret mitt.

5. Din kone har sagt at du er mest hjemme på et filmsett. Er du enig?

Enten på sett eller i mitt eget hus med cheryl og familien – det er de to stedene jeg forstår best og hvor jeg føler meg mest komfortabel.

6. Du og cheryl feiret ditt 40 års jubileum i juni. Del hemmeligheten din?

Jeg tror det kan være noen veiledende prinsipper for å lykkes i ekteskapet, men hvert ekteskap er sitt eget, diskrete forhold som fungerer på sine egne vilkår, så jeg kan ikke tilby mye råd. For det meste føler jeg meg takknemlig for at den fungerer og Fortsetter å jobbe. Det er den store velsignelsen i livet mitt.

7. Hva gjør du for å holde deg i form?

Jeg liker å spille basketball og sykle. Lange turer er flotte, og cheryl og jeg prøver å gjøre det uansett hvor vi er.

10 spørsmål med Ron Howard photo 2

8. Har du en helsefilosofi?

Det kommer tilbake til det grunnleggende: kosthold, fitness, søvn. Du må jobbe mot det, og du må få ro i sinnet, uansett hvordan du oppnår det. Stå opp tidlig og ha stedet til meg selv for en stund – det er noe jeg liker å gjøre.

9. Du legger cheryl i hver av filmene dine, ikke sant?

Hun er min lykke sjarm! Noen ganger er det ganske vanskelig å se henne. Det er sånn som Hvor er waldo ? Men hun er der inne, jeg garanterer deg. Jeg er overtroisk om det nå, så når jeg ser på seg i kostyme, puster jeg litt lettere.

10. Hva gjør du på dagene dine?

Jeg liker å gå på kino. Jeg tar tid til å ta opp barna mine når og hvor jeg kan. Og når jeg bare har en liten blokk med tid, elsker jeg å ta tak i cheryl og hoppe i bilen og gå og utforske.

Finn flere artikler, bla gjennom problemer, og les dagens problem av «WHTT magazine».

  • Skriv ut
  • WhatsApp
  • Tweet
Scroll to Top