10 spørsmål med kevin bacon

Q. I Cop car , som åpnet i teatre i august, spiller du en korrupt småby sheriff. Hva tiltrak deg til rollen?

A. Jeg føler at dette er en film hvor du må lese mellom linjene. Det handler ikke om hva fyren sier. Det handler om hva regissørens visjon var for denne karakteren. Og ideen om at du kan prøve å fortelle en historie om noen uten å faktisk si «det er derfor jeg er veien Jeg er. «Det er mer om mysteriet til publikum som prøver å finne ut hvem han er og hvordan han kom dit.

Q. Din karakter truer med å skyte to gutter. Som en far, hvordan forbereder du deg på et slikt opprørende øyeblikk i en film?

A. Jeg vil at barna skal føle seg trygge nok til at jeg kan gjøre jobben min og de kan gjøre deres, og vi kan være kolleger i å få denne jobben til det beste av vår evne. Noen ganger sier jeg, «bare så du vet, jeg kommer til å bli litt høy, eller jeg kommer til å bli skummel i dette øyeblikket.»

Q. I Svart masse , om organisert kriminalitetssjef whitey bulger, spiller du en FBI-agent. Foretrekker du å spille gode gutta eller dårlige gutta?

A. folk sier, «du må elske skurkene fordi de» er så gøy. Men de er ikke alltid morsomme. De er morsomme hvis de er godt skrevet, interessante, komplekse og har fått litt dybde. Det er det samme for en helt.

Q. I fjor jobbet du på tre filmer. Hvordan påvirker de lange timene helsen din?

A. på grunn av filmens lengde og struktur, tidspunktet du begynner å bli senere, og tiden de ringer til lunsj blir senere, og tiden du legger deg til sengs blir senere I løpet av en uke. Når du kommer til fredag, har du helt vendt klokken din. Og da har du helgen til å snu den tilbake. Det er en av de tøffeste tingene. Så du må finne ut hvordan du navigerer og forbli sunn.

Q . Hva gjør du for å slappe av når du skyter?

10 spørsmål med kevin bacon photo 1

A. Jeg mediterer. Og jeg er avhengig av en lur en dag, spesielt hvis jeg er på et sett. Det er 10 minutter, kanskje 15. Jeg har en hel protokoll for den. Jeg legger på øyeskader. Jeg ligger på ryggen. Jeg løfter føttene. Jeg krysser hendene over brystet mitt som en sarkofag. Og [etter det] jeg Er bra for det neste – hva det kommer til å være – 10 timer.

Q. Hva er din treningsrutine?

A. Jeg vandrer, jeg løfter vekter, jeg gjør calisthenics. Noen ganger jobber jeg med en trener. Jeg trener ikke i lange perioder fordi jeg bare er lei av det. Høy intensitet, korte perioder er mye mer fordelaktig for meg.

Q. Hva er din typiske diett som?

A. Jeg balanserer hva jeg vil vurdere veldig sunt å spise med skit noen ganger. En gang imellom, må jeg bare ha en hamburger.

Q. Har du en favoritt junk food splurge?

A. Hvis jeg kommer av toget på West Fourth Street, er det lite pizza sammen med det beste New York-stykket, og jeg kan ikke komme dit og ikke ha det Den delen.

Q. Hvilken sykdom har berørt deg mest?

Kreft har vært i min familie. Min mor hadde kreft, og min far hadde det.

10 spørsmål med kevin bacon image 0

Q. Du har vært opptatt i mer enn 35 år. Noen planer om å pensjonere?

A. Jeg antar at det er mange mennesker i denne alderen som føler at de vil være på en strand, drikke øl med fiskelinje. Det er ingen del av meg som pines for det.

Q. Hva er din personlige helsefilosofi?

A. Jeg vil si det generelt, mine valg når det gjelder trening, livsstil og mat – de handler om lang levetid.

Q. Du gjorde en offentlig tjeneste kunngjøring i fjor for tick-båret sykdom allianse. Hvordan har lyme sykdom påvirket livet ditt?

A. Jeg har aldri hatt lyme. Det var en venn. Selv om jeg sikkert har vært i fare, fordi vi har et sted i nordlige Connecticut og vi har hunder.

Q. Hvilke typer roller liker du mest å spille?

A. Jeg vil ikke være i en situasjon der jeg bare skulle gjøre det i utgangspunktet en ting – bare vær den morsomme fyren, bare vær aktør. Jeg er mye mer kreativt fornøyd Å være en skuespiller, som egentlig er hva jeg er.

Q. Vi er vant til å se deg i god form, men for noen måneder siden har du postet en selfie der du syntes å ha fått mye vekt. Hva var det med det?

A. Det var et sted – et kommersielt sted i Storbritannia. Det var litt av en fantastisk protese som ble bygget av et par gutter i London. Og det er en av de tingene jeg trodde ville gjøre en morsom selvtillit, men jeg forventet ikke å blåse opp slik.

Finn flere artikler, bla gjennom problemer, og les dagens problem av «WHTT magazine».

  • Skriv ut
  • WhatsApp
  • Tweet
Scroll to Top