10 spørsmål med reba mcentire

Country Music Legend Reba Mcentire har nettopp lansert sitt 27. studioalbum. Vi snakket med sangeren om hva som holder henne i gang, hennes hemmelighet til aldring, og hvorfor hun hjelper til med å bekjempe sult.

Q. Den første singelen, «går ut slik,» fra ditt nye album handler om en kvinne som ikke vil gi opp når en mann bryter hjertet hennes. Hvorfor er dette en viktig melding for kvinner?

A. Jeg tror det er en relativ sang. Det gir dem håp. Det gir dem mot. De tror, ​​’vel, hvis den kvinnen kan gjøre det, kan jeg også. Jeg skal stå opp og jeg skal ikke la meg bli slått ned.»

Q. Hvordan fortsetter du å utvikle seg som artist, album etter album?

A. Jeg ser til låtskriverne for å veilede meg, for å hjelpe meg å se hva som er aktuelt. Og så ut av sangene, må jeg finne sangen som berører hjertet mitt og får meg til å føle en slags følelse. Hvis jeg synger en sang som ikke berører noen følelser i meg, når jeg synger den for deg, vil du heller ikke føle følelser heller.

Q. Du gjør et opphold i Las Vegas med bekker & Dunn i sommer. Liker du ideen om å spille på ett sted i en periode?

A. Det er lettere på mine besetninger, bandet mitt, alle involvert. Det er kjent. Det er konsistens. Jeg liker konsistens. Det er noe som har manglet i mitt liv.

10 spørsmål med reba mcentire image 0

Q. Du er den nye talsmannen for høyere sult. hvorfor?

A. Det er viktig å hjelpe folk som er sultne. Utover sult er et partnerskap mellom generelle fabrikker og stor maskin etikettgruppe, som er min etikett. Jeg prøver å få dette ut slik at folk kan hjelpe. Og de kan hjelpe fôr Amerika til å sikre fem måltider på vegne av deres lokale matbank ved å skrive inn koder fra spesielt merkede pakker på outnumberhunger.com.

Q. Hvordan holder du deg i form?

A. Jeg gjør min lille rutine med strekking, sit-ups, push-ups og planker hver morgen. Når været blir varmere, vil jeg være ute og gå, min favoritt treningstype.

Q. Og hva med kostholdet ditt?

A. Jeg prøver å drikke kokosnøtt vann, som jeg elsker, og aloe vera juice. Jeg spiser frukt og grønnsaker. Jeg elsker laks for min omega-3s. Jeg tar kosttilskudd. Og jeg prøver å holde seg borte fra sukker.

Q. Er det noen splurge matvarer du ikke kan leve uten?

10 spørsmål med reba mcentire image 2

A. Heck, ja! Jeg elsker meksikansk mat. Sjetonger og salsa – jeg elsker absolutt det. Jeg elsker meg en whisky og 7UP.

Q. Underholdningsindustrien legger mye press på kvinner for å holde seg tynn og se ung ut. Hvordan håndterer du disse pressene?

A. Jeg har ikke hatt å gjøre med det. Men jeg blir veldig sint på folk som dømmer kvinner med vektproblemer. vet du hva? Når jeg gjør en feil eller jeg har det vanskelig med noe, må ingen fortelle meg. Jeg vet det.

Q. Hva er din hemmelighet å aldre deg grasiøst?

A. Du må være fornøyd med deg selv. elsk deg selv. Elsk kroppen din. Omgir deg med positive mennesker. Willie Nelson sa en gang: «Hvis det er ett rotet eple i bøtte, vil alt bli rått.» Hvis du holder deg rundt negative mennesker, blir du negativ. Jeg liker å holde deg rundt positivt, elskende mennesker.

Q. I tillegg til musikk har du handlet på TV, film og scenen. Hva er neste?

A. Ingenting er i arbeidene akkurat nå. Vi gjorde Malibu land [på ABC] for en sesong, og nå blir det spilt på CMT Canada. Jeg vil gjerne gjøre en annen sitcom. Jeg vil gjerne gjøre et drama. Jeg vil gjerne gjøre en annen film. Men akkurat nå er det musikk.

Finn flere artikler, bla gjennom problemer og les dagens problem av «WHTT magazine».

  • Skriv ut
  • WhatsApp
  • Tweet
Scroll to Top