13 måter jeg hjelper meg selv, føler meg lykkeligere enn noen andre jeg kjenner

WebMD-funksjonen fra greatist

Av susie moore

«Er du alltid så glad?» En halvvennende kollega spurte meg en morgen da jeg lekte i pauseomrommet med en annen kollega.

Um, hvordan skal jeg svare på det?

Ja, jeg er en optimist. Jeg ler mye. Glasset mitt er halvt fult. Folk spør meg dette spørsmålet fra tid til annen, men i hemmelighet finner jeg det litt fornærmende. Selvfølgelig er jeg ikke alltid glad. Men jeg ønsker ikke å infisere verden med en elendig holdning heller.

Det er alltid plaget meg at noen mennesker anser positivitet naiv. Dette kunne ikke vært mer feil. Å velge lykke er et av de største tegn på visdom. Det er mye vanskeligere å være lett enn å være tungt, se deg rundt. Hvor mange mennesker er negative og kyniske? Det tar mye indre arbeid og energi å være munter og positiv, så de fleste velger ikke å gjøre det. / p>

Men da ble det greit for alle å være så negative alle. de. freaking. tid? Det er ikke morsomt eller hyggelig eller sexy. Negativitet avviser folk. Og i disse dager virker det som om å finne en opptatt sjel, er mer sjelden enn noensinne. Derfor er det så bra hvis du bestemmer deg for å skille seg ut og være en! Her er triksene jeg bruker som får meg til å føle seg lykkeligere enn nesten alle andre jeg møter.

13 måter jeg hjelper meg selv, føler meg lykkeligere enn noen andre jeg kjenner photo 1

en. Jeg tilgi – og glem.

Jeg tok en treningskurs den andre dagen, og instruktøren fortalte oss å forestille oss at vi stanset noen med vektene vi holdt. Jeg kunne ikke tenke på en enkelt person jeg ønsket å slå! Hvor fantastisk er det? Ikke misforstå meg Jeg har en ex-ektemann. Jeg har tidligere venner som har slått meg ned. Jeg har jobbet for sjefer jeg har hatt. Men jeg nekter å la dem ta opp noen hodeplass nå!

2. Jeg følger mine drømmer.

Dette er trolig min største grunn til å være lykkelig. Jeg tror på risiko over anger. Jeg jobber som jeg elsker på mine betingelser og er greit med ikke å oppfylle en konvensjonell sti selv om andre ikke forstår det.

3. Jeg forventer ikke fullkommenhet.

Kunne ikke vi alle bare være litt finere for oss selv? Hvorfor har vi alle denne forventningen om at vi må gjøre alt perfekt – om det spiser sunt alt tiden, eller at det er null stavefeil i våre personlige blogginnlegg?

Jeg spiste brunsj med en venn nylig som døde for å begynne å blogge, men hennes perfeksjonisme hadde blitt en unnskyldning. Det forhindret henne fra å begynne med en blogg. Hun sa, «vet du hva som hjelper meg å skyve gjennom min blokk? Leser blogginnleggene dine hver uke – selv med sporadisk stavemåte i dem. Du gjør det bare! «Vel, det er sant! Jeg tilgir meg selv når jeg gjør feil. For å være menneske er fantastisk. Heck-dine screwups kan til og med inspirere andre!

4. Jeg er ikke redd for endring.

Den eneste sikkerheten i denne verden er usikkerhet. Livet er en konstant syklus for endring, og det er ingen unntak. Å akseptere endring er viktig for å finne fred.

5. Jeg sammenligner ikke meg med andre.

Sammenligning er tyven av glede. Hva betyr det for deg hva andre mennesker gjør? Jeg prøver bare å fokusere på min egen sh * t.

6. Jeg (prøv å!) Snakke med meg selv vennlig.

Jeg har bekreftelser om at jeg regelmessig bruker denne hjelpen med dette. Hvis jeg er trøtt eller hungover eller spiste for mye eller brukt for mye, vil jeg fortsatt si, «du gjør det bra, jenta, ikke bekymre deg.»

13 måter jeg hjelper meg selv, føler meg lykkeligere enn noen andre jeg kjenner photo 2

7. Jeg blir opptatt.

Jeg skriver ganske mye daglig og sikrer at jeg alltid jobber med flere prosjekter som inspirerer og utfordrer meg. Bortsett fra min verdifulle nedetid, er jeg en veldig travel person. Dette etterlater liten mulighet til å drøfte og overthinking.

8. Jeg sier nei.

Dette gjør at jeg kan gjøre mer av det jeg vil gjøre. Bachelorette fest i Las Vegas? Beklager, jeg har andre forpliktelser. Baby shower på lang øy? Ville elske å, men vil sende min gave i stedet. Interessert i å drive en maraton med en nær venn? Jeg vil helst røyke sprekk. Å si nei gir meg tid og energi for ting som gjør meg lykkelig.

9. Jeg fokuserer på det jeg vil ha.

Hvis du bare gjør en ting annerledes, bytter du opp ordene du bruker. Ordene har betydning og har en svært viktig innvirkning på vårt humør, vår selvtillit og hvordan andre oppfatter oss. I stedet for å si: «Jeg vil ikke ha denne magen fett,» sier «Jeg vil føle seg sexy i mitt nye stykke!» I stedet for å si: «Jeg vil ikke være sen,» sier «jeg Ønsker å være avslappet og til tide. «Du får ideen. Tenk alltid og visualiser hva du vil. Skiftet er bemerkelsesverdig.

10. Jeg ber om hva jeg vil ha.

Dette er en supermakt. Enten det er et bedre bord på en restaurant eller priser for forskjellige frilansprosjekter, og spør etter hva jeg vil sikre, at jeg føler meg selvsikker og fri. Silencing dine ønsker er som å ta et svekkende stoff. Ære deg selv ved å spørre etter hva du vil ha og fortjener .

11. Jeg minner meg selv hvor langt jeg har kommet.

Hvis noen fortalte meg at jeg ville ha det livet jeg har på 32 da jeg var 25 år, ville jeg vært veldig glad. Jeg er sikker på at mange av dere vil føle på samme måte om hvor du er i livet ditt. Jeg påpeker meg selv regelmessig at mens jeg alltid jobber med noe nytt, trives jeg fortsatt godt i øyeblikket.

12. Jeg bruker oppløftende innhold hver eneste dag (ingen unntak).

Selvhjelpsbøker, pedagogiske podcaster, inspirerende blogginnlegg – hvordan bor noen uten disse tingene?!? Hvis jeg savner en eneste dag, legger jeg merke til det. Dette hjelper meg å leve i øyeblikket, gripe min personlige kraft, og ikke ta ting så personlig. Ekstern inspirasjon gir også massivt innvendig inspirasjon.

13. Jeg gir meg tillatelse til å være lykkelig.

En av mine favorittbøker er bronnie ware’s internasjonale bestselger De fem beste beklager døende . Ware var en hospice sykepleier i flere år og brydde seg om pasienter i de siste ukene av deres liv. Ifølge hennes bok var en av de vanligste dødsbedringene beklagelig: «Jeg skulle ønske jeg lot meg være lykkeligere.» Ware sier, «mange innså ikke til slutt at lykke er et valg.»

Det er sikkert.

Susie Moore er greatistens livskolonistkolonne og en selvtillitstrener i New York City. Hennes nye bok, hva om den gjør det ?, er tilgjengelig nå.

Beslektet innhold på greatist.com

  • 35 kroppspositive mantraer å si i speilet ditt hver morgen
  • Motstand band øvelser: 33 du kan gjøre bokstavelig talt hvor som helst
  • Stabilitetskule øvelser: 20 super-effektive trekk
  • Skriv ut
  • WhatsApp
  • Tweet
Scroll to Top