Alonzo sørger tilbake fra nyresykdom

Fortell oss om din nye PSA-push med nasjonalt nyrefond. Hva er du og din kone, tracy, prøver å oppnå gjennom kampanjen?

Først og fremst prøver vi å bringe så mye oppmerksomhet som mulig til nyresykdom; Utdanne publikum om risikofaktorer som høye Blodtrykk, diabetes og familiehistorie; Del varselsskiltene og Viktigheten av regelmessig å se legen din Og markere organdonasjon. så Mange mennesker har nyresykdom og vet bare ikke det, og det er derfor det er slik Viktig for å skape et forhold til legen din. Den nasjonale nyre Stiftelsen gir gratis nyrescreening rundt om i landet.

Du hadde en nyretransplantasjon i 2003. Det ville vært grunn til å gå på pensjon, men du kom tilbake for å spille i NBA 2004. hvorfor?

Jeg kom tilbake fordi jeg visste at jeg hadde jobb å gjøre. Siden jeg gikk gjennom Transplantasjon, følte jeg at det var mitt oppdrag å berøre andres liv gjennom Smerten som jeg måtte gå gjennom. Jeg har vært i stand til å bruke min erfaring til Opplyse – og gi håp og støtte til – enkeltpersoner som kjemper Alle slags fysiske hindringer, for eksempel nyresykdom, kreft og diabetes. Å være tilbake på retten har bidratt til å løfte andres liv.

Hvordan har du først oppdaget din nyresykdom (fokal glomerulosklerose)? Hva var årsaken?

Jeg fant ut om tilstanden min gjennom et rutinemessig, årlig preseason-lag fysisk. En gang de utelukket alle mulige kjente årsaker, og sørget for At jeg ikke hadde diabetes, kom de til konklusjon at jeg hadde [fokalitet Glomerulosklerose], noe som fører til nyresvikt.

Forandret sykdommen (og transplantasjonen) slik du tenker på kroppen din og helsen din?

Ja, veldig mye så. Jeg sier alltid at folk betaler mer oppmerksomhet til typen Av gass de satt i bilen sin enn maten de satte i munnen. når jeg var Først diagnostisert, begynte jeg å ta beslutninger om hva som var sunt for meg legeme.

Har det endret måten du spiller på?

Absolutt, siden medisinen jeg er på, påvirker utholdenheten min. det har Begrenset minutter som jeg kan spille, noe som har vært en justering for meg.

Hvordan har det påvirket forholdet ditt med din andre fetter (jason cooper), som donerte sin nyre til deg?

Etter å ha ikke sett hverandre i over 25 år, trakk det oss nærmere sammen. Vi har etablert en broderlig type forhold.

Hvordan er helsen din akkurat nå?

Fantastisk, og veldig stabil. Mine leger er fornøyd. Jeg føler meg sterk og Sunn, og en del av min suksess har vært min evne til å være åpen for forskjellige Holistiske behandlinger.

Alonzo sørger tilbake fra nyresykdom image 1

Hva er din beste helse vane? Ditt verste?

Best : Jeg holder kroppen sterk og fortsetter å øve yoga. Verste : pizza!

Hvordan har sport påvirket helsen din (på positive og / eller negative måter)?

Positive : Å være involvert i sport har tillatt meg å helbrede og avtale Med nyresykdom. En av de største feilene folk gjør når de er Diagnostisert er å bli inaktiv. Det kan bare gå til postkassen eller Rundt blokken, men det er veldig viktig å være aktiv. Legene ble forbauset Av det jeg kan gjøre etter å ha gjennomgått en slik ekstrem prosedyre, og hvordan Vel, jeg er i stand til å gjøre det. Grunnen til at jeg kan fortsette på dette nivået av Konkurransen er fordi jeg hadde et godt fysisk kondisjonstunnel. Kroppen min var Klarer å komme seg raskere, er hva legene mine forteller meg. Når pasientene er Overvekt, og har høyt kolesterol og / eller høyt blodtrykk, det gjør det Helingsprosessen mye lenger – og tøffere.

Negativ : Jeg tror ikke at sport har hatt en negativ effekt på Helsen min i det hele tatt. Uansett hvor vellykket jeg er, vil det være slitasje og Rive på kroppen min.

Har du en personlig helsefilosofi? Hva er det?

«du er hva du spiser.» Det er en uttalelse som ofte blir ignorert, men du Virkelig er hva du spiser. Hvis du spiser usunn ting, så går du Å føle seg usunn, etter hvert som du blir eldre. Hvis du spiser gode ting for kroppen din, Du vil føle deg så mye bedre.

Hvilke egenskaper ønsker du mest i en lege eller helsepersonell?

Jeg ser etter en veldig bred måte å tenke på i en lege. Jeg vil ha en lege som Ikke bare forlate det til reseptbelagte legemidler for å få det til å skje. Jeg vil ha en Bredt spekter av forståelse for hvordan å helbrede folk. Min nevrolog, dr. Gerald Apple, MD, respekteres over hele verden. Og min helhetlige lege, dr. Hotchner, er Noen jeg beundrer.

Gir du helsemessig råd til dine lagkamerater? Tar du helsekost fra dem?

Ja, jeg har gitt dem urtemedisiner for å hjelpe med kulde og influensa. Men jeg Ønsker alle å vite, spesielt de med transplantasjoner som tar Andre medisiner, som før du tar noen urte rettsmidler du må sjekke Med din MD. Tar jeg råd fra mine lagkamerater? NO!

Hvordan har foreldre endret deg?

Det fikk meg til å forstå ansvaret enda mer, fordi jeg har et annet liv Som stoler på at jeg skal eksistere.

Alonzo sørger tilbake fra nyresykdom image 2

Har du blitt far, påvirker du hvordan du tar vare på deg selv?

Mest definitivt. For eksempel da jeg ble 30, hadde jeg en tilpasset aston martin Laget for meg. Etter å ha kjørt det bare en gang, ga jeg det tilbake. når jeg var Kjører i det jeg følte at jeg var i en cockpit – jeg har to barn, og jeg visste det At dette ikke var smart.

Hvilket enkelt helsepersonell vil du at barna skal ta til hjertet?

Uansett hva du legger i kroppene dine, vil påvirke måten du føler. så Sett de riktige tingene inn i kroppen din.

Zo «s fond for livet er din veldedige organisasjon som støtter opplæring, forskning og økonomisk lettelse for de som lider av nyresykdom. Til dags dato, hvor mye penger har ZFFL økt, og hva slags innflytelse har organisasjonen hatt? / h2>

Zo «s fond for livet har økt mer enn $ 2 millioner dollar siden sin Begynnelsen i 2001, og vi fortsetter å hjelpe med utdanning fra vår ekspanderende Nettside, pasienthjelp og forskning ved glomerulær senter i columbia Presbyterian sykehus. Gjennom tilbakemeldingen vi har mottatt fra nettsiden, Det er svært nødvendig å fortsette å gi oppdatert informasjon om nyresykdom Og nærmere bestemt på FSGS (den spesifikke nyresykdommen som jeg var Diagnostisert med).

Det er ikke nok informasjon der ute om det, og det er vårt oppdrag å Hjelp å svare på noen av disse spørsmålene. Jeg vet også at jeg var velsignet å ha Stor forsikring gjennom NBA for å hjelpe med mine medisiner og prosedyrer. ikke Alle har det, så vi prøver å hjelpe gjennom vår pasienthjelp program. Å gi noen litt lettelse gjennom en tøff tid betyr a Mye. For mer informasjon om Zo «s fond for livet, vennligst besøk vårt web Nettsted på www.zosfundforlife.org.

Du er 37, som regnes som en avansert alder i NBA. Hvor lenge vil du fortsette å spille?

Jeg vil fortsette å spille til jeg føler at jeg har gitt alt jeg har venstre.

Hvordan føler du deg om aldring?

Jeg gleder meg til det, fordi jeg har sett 70 år gamle kvinner som Praktisert yoga i mer enn 30 år og de har alderen grasiøst. jeg er Gleder meg til å komme til det punktet og føle meg godt. Det er en utfordring – Og jeg er alltid velkommen til en utfordring.

Hvem er dine helter (enten på eller utenfor banen)?

På retten : patrick ewing, hakim olajuwon, michael jordan og julius «Dr. J» irving. Off court : Enhver forelder som jobber med å ta Omsorg for hans eller hennes familie og barn.

Hva ser du frem til (daglig og / eller på sikt)?

Tilbringe tid med familien min, og så, mine barnebarn.

Opprinnelig publisert i september / oktober 2007 utgaven av WebMD the magasin.

  • Skriv ut
  • WhatsApp
  • Tweet
Scroll to Top